Nápověda
Zobrazuje se zpráva „Adresa již byla potvrzena“
Bezpečnostní systém poskytovatele e-mailu někdy automaticky otevírá odkazy v příchozích zprávách.
D.O.M. proto může uvést, že adresa již byla potvrzena, i když jste odkaz sami ještě neotevřeli.
V takovém případě si jednoduše vyžádejte nový potvrzovací e-mail a nový odkaz otevřete sami.